martes, 7 de abril de 2009


Feia dies que no escrivía res. Aquest fin de setmana passat vam anar a la fireta que feien a El Perelló, la fira de la mel i l'oli. L'equip de "Galindaines" ens varem posar en marxa. Va ser un cap de setmana intensiu, hi va hi haure molta gent, miraven i pocs compraven; encara que la inversió feta, el pagament de la carpa, ho vam recuperar,,, i la veritat ja és un cap de setmana diferent.


La Regina, http://www.new-akura.blogspot.com/, encarregada de fer fotos,és una professional, va portar fets broxets, collarets, arracades i un munt de coses originals i molt maques; quan m'enviï les fotos , les penjaré; amb la Sònia, http://www.lacalaixeradenia-sonia.blogspot.com/, no vam parar de riure, sempre té unes idees "lluminoses" i moltes coses per a contar, va portar collarets de pedres naturals, i unes arracades super originals fetes per ella, cada parell diferent, la Montse, http://www.lamardefora.blogspot.com/, va portar uns bolsets fets per ella, de disseny propi que són un encant, i les arracades i collars que fa amb una técnica molt curiosa...jo vaig portar broxets, i llibretetes "customitzades" amb la tècnica del scrapbooking, a vere si fico fotos.

2 comentarios:

montse dijo...

Hola Jusi, m'encantat el comentari que has posat al blog. Ets genial. Jo he intentat posar fotos de la fira i actualitzar el meu blog i m'he liat. Ara que esta la meva filla, a vore si m'ajuda un miqueta.
un beset.

Carolina dijo...

¡¡Hola Jusi!! me alegro que te haya gustado, ciertamente está hecha con mucho cariño. Estoy deseando ver todas esas fotos de las que nos hablas.
Por cierto, puedes ponerle el nombre que más te guste, tú eres ahora su nueva mamá.

Un fuerte abrazo.