domingo, 17 de mayo de 2009

Primer experiment amb "fimo líquid"




Per fí he probat el fimo líquid, no estic gaire contenta amb el resultat; però suposo que com en tot l'experiència t'ajuda, així que no em cansaré d'anar fent brotxets, penjolls...amb aquesta tècnica. Veureu que m'han sortit "bufetes", i no s'engalça gaire bé a la forma del brotxet. He utilitzat un dels dibuixets que tinc fets, és guapet, però clar el resultat final deixa molt que desitjar. Bé aquí teniu les fotetes. Com sempre he procurat esmerar-me, la flor han quedat bé veritat???

4 comentarios:

Lucía dijo...

Te ha quedado monisimo, me encanta y si es tu primer experimento estarás contenta con el resultado verdad?.Besitos

. dijo...

Genial,yo todavía tengo por estrenar el fimo liquido quecompré,pro no se en que tamaño lo tengo que imprimir,ya que el dibujo o me queda muy pequeño o muy grande,me podrias dar un consejo?Hasta pronto y gracias or agregarme.

BelisA dijo...

Hola jusi, T'ha quedat bastant maco i de lluny no es veuen molt les bufetes el prime sempre queda paxuxin pero ya veras k el segon sortira genial

BelisA dijo...

Tot té un principi i sempre hauriem de quedar-mos en lo primer que fem; xk en lo primer està el rastre del entusiasme, les ganes d'aprendre a fer-ho i k no me deixi la il.lusió k tenim.
B7s. BelisA