miércoles, 10 de junio de 2009

El quadret de Galindaines


Aquest quadret que vaig pintar amb la fadeta de Galindaines, va ser per a la fira del Perelló, va ser tota una història, ens ho vam pasar molt bé, però el lloc ón estavem...!!! era podriem dir original, perquè estavem davant d'un tancat de cabres!!!, si, si, d'un tancat de cabres!!!. Avui només penjaré la foto del quadret, a vere si demà en poso d'altres; perquè també tinc fotos de la última fira que hem anat, a la de Paüls, però encara estan a la tarjeta de la càmara.

Bé, espero que us agradi tant com a mí; està dibuixat i pintat, vaig posar també alguna coseta de scrapbooking, pegatinetes menudes pel voltant.

I ara la foto.

4 comentarios:

El Taller de Violeta dijo...

Hola guapa!! que alegría que pasaras por mi blog.....el Teddy Pulgarcito tiene dueña pero puedo realizarte uno así,recuerda que nunca vienen iguales,es decir la parte que puede variar es la expresión de su cara porque algo aunque no lo quieras cambia.....seguro que te gustará.
Su precio 30€ más gastos de envío.
Tengo que revisar igualmente si me queda ese tejido....lo compré en Austria es un óptimo algodón.
Si te interesa dímelo.
Besitos Nancy

Bombon Naïf dijo...

Jusi?? Crec que sé qui ets!! No saps qui soc? Era la camarera del supway :) conec una Jusi i com no és un nom gaire habitual suposo que deus de ser tú!! No sabia que feies cosetes! que guai! ara mirare en deteniment el teu blog :)

Bombon Naïf dijo...

després de donar voltes pel teu blog, crec que no ets la Jusi que em pensava. Fa 5 mesos que visc a la Ràpita i el nom Jusi no l' havia sentit mai, i per això pensava que era poc comú i que tu eres la mateixa Jusi que conec :) pero trobo que no pequè tens una filleta i tot--- jo estic contenta de trobar també una artesana per aquí :) t' aniré seguint perque estic una micona perduda per aquí :) un petonet!

El Taller de Violeta dijo...

Como está mi Teddy Pulgarcito???? a que se porta muy bien :)
Besos nancy